13 Nisan 2011 Çarşamba

3 boy

Nihal Abladan öğrendiklerimi yapmaya çalıştım.Benim yemek kaşığım biraz büyükmüş,onu kızıma toka yapacağım,tatlı kaşığı boyutunu kolye,çay kaşığı boyutunu da yüzük yapmaya karar verdim.

3 yorum:

  1. Sevgili fimofimo, beni çok sevindirdiniz. Üçlemeniz çok hoş olmuş. Yalnız bir küçük tavsiyede bulunacağım, sanırım anlatımımda orayı eksik bırakmışım. Parçaları birleştirme konusunda. İki ayrı rengin birbirine bakan kenarlarını dümdüz kesip ağız ağıza birleştirmek gerekiyor. Sonra da üzerinden geçerken merdaneyi çizgi boyunca tek yöne hareket ettirmek lazım. O zaman birleşme yerinde renkler birbirine geçmeden net birleşim oluyor. Yaz dediniz diye söyledim. Ukalalık kabul etmezsiniz değil mi? :)
    Ayrıca yemek kaşığının büyüklüğünden korkmayın kolye olarak gayet güzel durur. Ama sevgili kızınızı tokasından etmek istemem tabii :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. sağolun sizden öğreneceğim çok şey var,ne demek ukalalık,aşkolsun,gerçekten de kesmemiştim,dümdüz,bir tane annemden kalma daha küçük bir yemek kaşığı buldum o boyuttan da kendime yapacağım,böyle tavsiyelerinizi,eleştirilerinizi muhakkak bekliyorum Nihal Abla,iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  3. çok şirin pabuçlar ozracım, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...