13 Haziran 2011 Pazartesi

Bu ne şimdi?

Hem taşınıyorum diyorsun hem de bunu yapıyorsun,diyenlere haklısınız valla demekten başka bir şey diyemiyorum,ama ne yapayım özel istek olarak yaptım bunu.Ve şimdi de söylüyorum ne olduğunu 62cm büyüklüğünde bir taç standı bu,işin kötü tarafı işler çok yoğun ama aklıma şimdi de harika bir bilezik standı geldi.hepinize sevgiler.bu arada o kelebek ve çiçeği kendim çizdim ben,iyi olmuş mu?

4 yorum:

  1. Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Biraz sana benziyorum sanırım. Yapmak istiyorsam hiç bir engel tanımıyorum. Taşınmak, evin dağınıklığı vs. umurumda olmaz. Ancak sen 3 çocuk annesi olarak bunu başarabiliyorsan kendinle gurur duymalısın. Kendine iyi bak olur mu?

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim,birşey yapmadığım zaman,yani, o gün kitap okumadıysam,sevdiğim bir hobiyi yapmadıysam,matematikle de uğraşmadıysam boş geçmiş gibi geliyor,elimde değil.fazla titizlik yapmam,yapanlara da bırak biraz hayatın tadına bak,çevrendekileri sıkma derim,ne yapayım ben böyleyim,sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. harika olmuş Ozracım.Ben Malatya'ya yola çıktınız zannediyordum:)))

    YanıtlaSil
  4. uzun bir süreç var önümüzde,ev kutuyla dolu,lojmanlar açıklanmadı daha,ağustosun 25-30 u arası taşınacağız,ama benim arada bir kere Malatya'ya uçmam lazım,hayırlısı olsun diyoruz.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...