22 Eylül 2011 Perşembe

Bu bu nedir bu?

Ağaç bu ne olabilir diyenleri duydum sanki,evet ağaç ama ne işe yarar,hadi bilin bakalım.O zaman aşağıdaki resime bakalım ve bir tahmin daha yürütelim.

Evet bu benim küpe standım,biliyorsunuz her yerde o kadın vücudu şeklinde takı standlarından satılıyor,aslında bende de bir tane var,ama o standlara arkası vidalı küpeleri takamıyorum ben,bir kutunun içine koyuyorum,sonra çift küpe bul bakalım bulabiliyorsan,işte bu standı bunun için yaptım ve tam üstüne 22 çift küpe taktım,giyindikten sonra şöyle bir bakıyorum ağacıma ,hangisi uygunsa onu takıyorum.İyi de bize niye hava atıyorsun şimdi diyenlere,bundan bir tane bende var ama bir ikincisi sizde olacak,sadece beni izlemeye devam edin diyorum,hepinize sevgiler...

10 yorum:

  1. fikir çok güzel, ağaç süper olmuş Ozracım, aklına, emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş, fikir de uygulama da şahane, bu arada bebekler de çok başarılı olmuş, ben çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  3. aa valla doğru tahmin etmişim...
    gayet sevimli..ellerine sağlık gülüm :)

    YanıtlaSil
  4. dediğim gibi bu uygulamadan ,beni izlemeye devam edenler nasibini alacak,hazırlıyorum az kaldı,pazartesi'ye yetişecek herhalde,hepinize teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. mavii23/9/11

    fimomm böyle bol meyveli ağaçta iilk kez gördüm :D:D ne kadar çok küpen var öyle yakışır bnm arkadaşıma :)) cnm öyle güzel olmuş ki ne diyeyim o güzel aklına ellerine saglık seni çok öpt bitanem:)

    YanıtlaSil
  6. var biraz mavim ,küpe seviyorum,yapmayı da takmayı da,oradakilerin çoğunu ben yaptım,teşekkür ederim,bende seni öptüm.

    YanıtlaSil
  7. Geldim hemen:)) İyi ki yorum yazmışsınız, neler kaçırıyormuşum da haberim yokmuş:)) Evet, küpe askınız çok güzel olmuş. Bende de birkaç renk Eva Sheet var da neler yapabileceğimi bilemiyordum. Öğrendim:)) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. süper fikir.ellerinize sağlık.çok güzel...

    YanıtlaSil
  9. valla evayla ne yapılmaz bir düşünmek lazım,aslında eva fikirleri adı altında bir klasör açsam,kapı kolu askılığı yaptım,onu da yayınlayacağım ama,esas yarın bir süprizim var.

    YanıtlaSil
  10. ben buna bayıldım bayıldım :))))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...