18 Ocak 2012 Çarşamba

PEPEE SEVEN ANNELER BURAYA



Herkese merhabalar,9-10 günlük bir ara verdim,malum dersler ,işler hiç bitmiyor.şu herkesin aldığı polar kumaşlardan almıştım bende,ne yapayım diye düşünürken,süveter yapmaya karar verdim.bizim oğlanlar dümdüz süveter giyer mi,yine bir hata yaptım ne istersiniz diye,pepee dedi haliyle,neyse ben10'i unuttu bu sefer,boyama kitabı vardı evde kalıp için biraz ondan faydalandım,ağaçları ve çimeni de kapak resimlerine bakıp uydurdum,eva ,keçe ,polar karışımı bir süeter oldu,sormayın diğer süvetere de başka bir pepee yapacağım,buyrun kalıptan sizde faydalanın,herkese sevgiler...

17 yorum:

  1. çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  2. oooo bu şahane hatta şapşane bişey olmuş arkadaşım ya döktürmüşsün valla elerine saglık

    YanıtlaSil
  3. Sarı renk polar çok canlı ve Pepe de çok şeker olmuş, eline sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Ozracım harika bir çalışma olmuş, bayıldım, eva bildiğim kadarıyla sert bir malzeme, nasıl kullandın ve nasıl yapıştırdın merak ettim:)))

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkürler arkadaşlar,eva aslında sert bir malzeme değil,arkası yapışkanlı olanlar daha sert,bunlar düz evalar,elimle diktim,kalıptan yararlanın arkadaşlar,sevgiler,hepinize.

    YanıtlaSil
  6. çok teşekkür ederim,içimden geldiği gibi.

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel olmuş.Ellerine emeğine sağlık.Çok seviyorum bende pepe'yi.Yorumuna cevap yazmıştım.Okudun mu?bilmiyorum.Angry birds kalıbını görsellerdeki Angry birds kahramanlarından çıkardım.Sende bak istersen.Cevabımı okumadıysan ilgilenmediğimi düşünmeni istemem.Bu yorum yanıtla sistemini bende kurdum ama yorum saatini yanlış yazıyor.Sendede öyle mi?Saati yanlış gösterince bende eskiye döndüm.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. Yorum yazınca anladım.Sendede saat yanlış gösteriyor:(

    YanıtlaSil
  9. okudum ben yorumunu,ama buraya gelip cevap yazman da çok nazikçe,öpüyorum Gönül seni.

    YanıtlaSil
  10. o nasıl bir sevimlilik öyle ya :)))
    tombiş tombiş olmuş..
    ayy çok şirin...ellerine sağlık cankız :)))

    YanıtlaSil
  11. şahane bişey olmuş.ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  12. içine biraz artan polarlardan doldurdum o da evayı tombul tombul yaptı,beğendiğinize sevindim,öpüyorum arkadaşlar sizi.

    YanıtlaSil
  13. Merhabalar! fimoyu görünce hemen gezmek istedim blogunuzu.. Çok hoş fimo çalışmalarınız var. Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  14. teşekkür ederim tasarıbell ama sadece adımız fimo kaldı,be varya ben maymun iştahlı oradan oraya atlarken eva da takıldım kaldım gerçi şu aralar kpss de birinci dünya savaşıyla uğraşıyorum,ama hocamızda bir anlattı ki sorma,sanki ordayız,herkese sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. çok iyi fikirmiş fimo fimo..ben de değerlendireceğim daha önce hiç çalışmadım evayla ..bundan broş ve saç bantları da güzel olur...iyi çalışmalar..bu arada zonguldaklı mısınız?

    YanıtlaSil
  16. Muhakkak evayı denemelisin Gülderen'ciğim,sağlığa zararlı birşey değil,çünkü tıpta kullanılıyor,terlik yapımında,bazı sabit fikirli arkadaşlar var ama tişörte de uyguladım defalarca yıkadım 30 derecede,kesinlikle boya vermiyor,zaten evayı alırken öyle açık açık ,yani tane tane almayın 10 lu pakette ,bandrollü olanları alın,malum herşeyin taklidi var,ama ben değişik çok marka denedim ,hepsinden memnunum.Bu arada evet Zonguldak'lıyım arkadaşım,ama üniversiteyi kazanınca bir ayrıldım pir ayrıldım oradan desem,yazları ve 15 günlük tatillerde oradayım,sen de mi oralısın,öpüyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...