5 Şubat 2012 Pazar

Organizer Yapalım:)

Uzun bir ara verdim,ama yine geldim,bir organizer yaptım,paylaşayım arkadaşlarımla dedim.Ben eva,yapışkanlı eva,ve keçe kullandım,siz istediğiniz malzemeden yapabilirsiniz.yapışkanlı evayı delgeç kullanarak deldim ve o nokta evaları en son yapıştırdım,tuvalet masanızda yüzük,vb şeyleri koyabilirsiniz,ya da arkasına bir mıknatıs yapıştırın ,buzdolabının üstünde mutfak için kullanılabilir başka bir fikir olarakta tam ortadan üstten delin ve kapının oraya duvara asın,içine anahtarları koyun,kalıpta çıkardım sizin için,printerdan çıktı alın ve yapın,hepinize güzel günler.

14 yorum:

  1. çok güzel bir fikir canım ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. dün aklıma gelmiştin neden yazı girmiyor diye:)) ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  3. Ozracım süper olmuş, Evaları şık düğmeden mi alıyorsun, bir küçük deneme yapmak istiyorum:)))

    YanıtlaSil
  4. herkese merhabalar,öncelikle ablacığım ben Malatya'ya taşındım ya o yüzden internetten aldım,eskişehir hobi dünyasından alabilirsin,ama şık düğmede de vardır herhalde.alonenes teşekkürler,sınavlara hazırlandığımdan çok fazla giremiyorum canım,belinda'cığım sağol canım,arkadaşlar keçeden de deneyebilirsiniz,aslında başka organizerlarda geldi aklıma sonra inşallah onları da yapıp ,yayınlayacağım,sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar da şık olmuş, eline sağlık canım, izlenmeye değersin, yeni organizerlerini bekliyorum, sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Çok şık ve güzel olmuş. Renklerine bayıldım. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. çok teşekkür ederim,sevgili ANG ve de ehlikeyf,evet yeni bir organizer daha yapacağım,daire şeklinde tasarlıyorum ama daha bitmedi ,bitince yayınlayacağım.bu arada hoşgeldiniz bloguma ANG diyorum.

    YanıtlaSil
  8. ayy ne tatlı renklerr :)))
    ve ayrıca da çok düzgün bir iş olmuş...ellerine sağlık ablam...

    YanıtlaSil
  9. bayıldım. eskişehir hobi dünyası nerede tarif edebilir misiniz? ben de eskişehirdeyim fakat bu tip şeyler için malzeme bulmakta zorlanıyorum. kumaş türleri ya da takı malzemeleleri filan özellikle.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. sağol Figen Abla'cığım,bazen böyleyim madem Eskişehir 'desiniz taşbaşı çarşısında 2.katta Eskişehir hobi dünyası var,oradan evayı alın,arkası yapışkanlı olanı işe elişi diye bir yer onun sokağını da şöyle tarif edyim,hamamyolunda dericiler var biliyormusunuz,o sokakta,kısaca hamamyoluna gidip ,caminin orada kime sorarsanız bilir,iyi şanslar.

    YanıtlaSil
  11. ne kadar teşekkür etsem azdır :) oyalanırım bende evde kendim işte. bu tip şeyler insanın stresini alıp kafasını dağıtıyor gerçekten.
    sevgiler <3

    YanıtlaSil
  12. rica ederim,keyifli alışverişler,hobilerinizle mutlu saatler.

    YanıtlaSil
  13. Adsız5/8/12

    hobi dünyası pazar günleri de acıkmı bilgisi olan var mı ?

    YanıtlaSil
  14. bilemiyorum,taşbaşı çarşısı açıksa açıktır,isterseniz internetten teli bulupta sorabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...