21 Kasım 2012 Çarşamba

Eva Kalemlik2

Bu da daha önce yaptığım eva kalemliğin bir başka versiyonu,hem 5 dk da yapılıyor,hem de bu köpük bardaklar ziyan olmuyor(aslında fiyatı da çok düşük 40 tanesi 2tl)
Denemenizi öneririm,hatta denediklerinizi yollayın görelim.Görüşmek üzere,sevgiyle...

7 yorum:

  1. hehehehee çok şeker olmuş ismide güzelmiş eva :)

    YanıtlaSil
  2. yaw şu evayı ben de bi denemek istiyorum..nerden bulurum malzemeyi?

    YanıtlaSil
  3. sen eva konusunda uzman olduğun için sana basit geliyor, çok şirin, çok tatlı olmuş Ozracım, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler Yasemin,evet eva diye satıldığından bende eva kalemlik dedim:),Figen Abla artık tüm kırtasiyelerde var,ben ilk başladığımda çok yoktu ne yalan söyleyeyim,yalnız desenli ve simli olanları her yerde bulunmuyor,sen bir bak sizin oraya ,bulamazsan ben burdan gönderirim zevkle sana,Noblessem ablam çok basit denersen göreceksin yalnız şimdi dikkat ettim ben bu kadını sola yatık yapmışım,gece yatmak üzereyken yapınca o da benim gibi çarpılmış,hay Allah,ÖPÜLDÜNÜZ.

    YanıtlaSil
  5. Çok değişik olmuş canım,yalnız hatunun boynu mu yamulmuş ? bana mı öyle geldi :)

    YanıtlaSil
  6. yamuk canım yamuk olmuş ,bende zaten buraya resmi yükledikten sonra farkettim,eğer benim gibi 3 çocuğun varsa,onlar yattıktan sonra gece 11 gibi yaparsan aynen kendine benzer yaptıkların böyle yamuk olur işte,gerçekten dikkatlisin,söyleyin böyle de bende bileyim ,çok öptüm .

    YanıtlaSil
  7. rica ederim ben de öyleyim be canım,benim 3 yok ama 1 tane yetiyor da artıyor.Akşam saat 10 dan sonra başlayabiliyor mesai, ee gece karanlığında da o kadar oluyor :)sen de öpüldün

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...