28 Kasım 2011 Pazartesi

Eva Projesi4-5

Arkadaşlar biliyorum yine geç kaldım,o yüzden 2 proje daha sunuyorum sizlere,bunların yapımı çok kolay ,önce printerdan kalıbı çıkarın ,bir de resimlere bakarsınız sanıyorum anlaşılmayan yer olmaz,ama yine de her zaman ki gibi soruları yanıtlayacağım sevgiler.
Bu arada ben kalıpla falan uğraşamam diyorsanız,yapıştırıcı ve makas hariç diğer tüm amlzemeleri kesip sizin için hazırladım,bu setle iki tane nakış makası kılıfı ve de bir cdlik yapabiliyorsunuz,yanında bir eldiven ve de bir de kaşar peyniri motifi diğer projelerinizde kullanmak üzere hediyedir.işte BURADA

9 yorum:

  1. Çok güzel,çok beğendim emeklerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Ozracım nasıl oluyorda bu kadar düzgün kesebiliyorsun, makina kesimi gibi, bu işte uzman oldun:))

    YanıtlaSil
  3. arkadaşlar teşekkür ederim,valla ablacığım cetvelden yararlanıyorum,eğer beğendiyseniz ne mutlu bana,bu evayı gerçekten seviyorum,yeni projelerle devam edeceğiz ve en sonunda da bebek yapmayı göstereceğim size,bakalım olacak mı o brezilyalıların yaptığı gibi,sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. bak ya neler yapmış bnm arkadaşım sabrına hayranım asla böyle ince işlerle ugraşamam elerine saglık ozram çok güzel olmuşlar:)

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler mavim,bunlar beni dinlendiriyor,acayip zevk alıyorum yaparken.

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık canım bende bakıp bakıp duruyorum evalarıma ne yapsam diyip diyp sonrada büyük bir özenle yerine kaldırıyorum:)

    YanıtlaSil
  7. henüz bir şey yapmadın mı?diğer hafta başka şeyler yayınlayacağım biri uyar nasıl olsa.

    YanıtlaSil
  8. yapmadım canım bekliyorum şimdilik:)

    YanıtlaSil
  9. ayy cdlik nefis olmuş..harika valla..hepsine de bayıldım..
    o güzel ellerine sağlık cankız :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...